Απίστευτη παραδοχή Άδωνι: «Αν λέγαμε πως έχουν πρόβλημα ασφαλείας τα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς μέσα»

Με τον δικό του τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος της ευθύνης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να πει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ότι υπάρχει πρόβλημα στα τρένα γιατί έτσι δεν θα μπει άνθρωπος την επόμενη στα τρένα!

Άδωνις Γεωργιάδης: Όσα είπε

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο Blue Sky: «Είσαι ο υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις «ναι, έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα»; Αν το πεις αυτό δεν θα μπει άνθρωπος αύριο στο τρένο. {…} Είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε, είναι πιθανόν, ότι εγώ, σαν υπουργός Μεταφορών, αν βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα, αύριο δεν θα λειτουργούν τα τρένα στην Ελλάδα»..

Η συζήτηση στο πάνελ έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, που έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ασφάλεια των τρένων, εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταθέσει σχετική ερώτηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12:00 του βίντεο

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία