Απίστευτη καταγγελία: Δάσκαλος ζήτησε από τα παιδάκια να τον προσκυνήσουν αλλιώς θα τους έβαζε κακό βαθμό

Καταγγελία έφτασε από μητέρα παιδιού που πηγαίνει στην Δ’ τάξη σε δημόσιο σχολείο της Αττικής.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο δάσκαλος της Θεατρικής Αγωγής έγραφε στον πίνακα ένα κείμενο που έπρεπε να αντιγράψουν τα παιδιά. Όταν ένα κοριτσάκι ζήτησε εάν γίνεται να μη γράψουν όλο αυτό το κείμενο, εκείνος απάντησε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο εάν γονάτιζαν όλα τα παιδιά στο πάτωμα και τον προσκυνούσαν και όποιος δεν το έκανε θα έπαιρνε Γ στη βαθμολογία.

Όλα τα παιδάκια γονάτισαν, εκτός από ένα αγοράκι. Το αγοράκι ανέφερε πως δεν ήθελε να προσκυνήσει και τότε ο δάσκαλος απάντησε ότι θα έπρεπε να θυσιαστεί κάποιος άλλος στη θέση του, οπότε σήκωσε ένα κοριτσάκι και το έβαλε με το ένα πόδι να βλέπει τον τοίχο.

Τα παιδιά τα είπαν στη δασκάλα τους η οποία τα μετέφερε στον διευθυντή. Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απομάκρυνσης του εν λόγω εκπαιδευτικού από το σχολείο.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε ή ακούσετε για παρόμοια ή άλλα αντιπαιδαγωγικά περιστατικά στο σχολείο του παιδιού σας ή σε άλλο σχολείο, απευθυνθείτε στον διευθυντή που είναι υποχρεωμένος να εξετάσει το ζήτημα. Σε περίπτωση που βρείτε τοίχο, μπορείτε να πάτε παραπάνω, δηλαδή στην Πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια που ανήκει το σχολείο στο οποίο έχει διαδραματιστεί το εν λόγω συμβάν.

[singleparent]

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα