Απέραντη θλίψη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/12 έξω από το γήπεδο του Ρέντη όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του αριστερού ποδιού και του έκοψε την αρτηρία, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ακατάσχετη αιμορραγία και σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μέχρι και σήμερα ο άτυχος αστυνομικός νοσηλευόταν σε καταστολή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής 10/12, ο 18χρονος Ν.Γ. συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα.

Το χρονικό της νοσηλείας του 31χρονου

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο 31χρονος διακομίστηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το οποίο δεν εφημέρευε. Κλήθηκαν άμεσα γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από τα σπίτια τους, για να περιθάλψουν τον άτυχο αστυνομικό. Το πρώτο βράδυ νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά περίπου, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Ο 31χρονος είχε υποστεί κακώσεις και καταστροφές σε ιστούς και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει καθαρισμός, προκειμένου να μην υποστεί μόλυνση. Παράλληλα, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία.

Οι συγγενείς του αστυνομικού βρίσκονταν όλες αυτές τις ημέρες απαρηγόρητοι στο νοσοκομείο αφού η κατάστασή του χαρακτηριζόταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα