Απέραντη θλίψη: Νεκρός ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου και ένας πεζός – Προσπάθησε να τον σώσει και σκοτώθηκαν και οι δυο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ στο χωριό Βορόκλινη, κοντά στη Λάρνακα της Κύπρο, σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα.

Το χρονικό του συμβάντος

Νεκρός είναι ο 51χρονος αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου που υπηρετούσε στον αστυνομικό σταθμό Βορόκλινης και ένας αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Και οι δύο παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο που διερχόταν από τον δρόμο, τη στιγμή που ο αστυφύλακας προσπαθούσε να προστατέψει τον αλλοδαπό και να τον απομακρύνει.

Πριν το δυστύχημα είχε διαβιβαστεί πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Βορόκλινης ότι κάποιος άντρας περπατούσε στον αυτοκινητόδρομο και βρισκόταν σε κίνδυνο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου πήγε με περιπολικό στο σημείο που είχε εντοπιστεί ο άγνωστος άντρας και προσπάθησε να τον απομακρύνει. Προηγουμένως είχε σταθμεύσει το περιπολικό στη λωρίδα ασφαλείας.

Ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 45χρονος δεν πρόλαβε να δει τους δύο ανθρώπους στον δρόμο και τους παρέσυρε τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα