Απέραντη θλίψη για την Κωνσταντίνα: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου της 24χρονης κοπέλας από την Ρόδο

Ρόδος: Ανείπωτος ο θρήνος για την 24χρονη Κωνσταντίνα
Η θλίψη είναι ανείπωτη στην Ρόδο για την 24χρονη κοπέλα που πέθανε ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων της, μπροστά στους αγαπημένους της.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το ταλαντούχο κορίτσι που κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των αγαπημένων της και ενώ έπαιζε πιάνο στο ξενοδοχείο όπου είχαν συγκεντρωθεί και γιόρταζαν εκτός από τα γενέθλιά της, την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο.

Μάλιστα, παράκληση της οικογένειας, ήταν αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Ρόδος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 24χρονου κοριτσιού
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική και η νεκροψία, έδειξαν ότι αιτία θανάτου της 24χρονης φέρεται είναι το πνευμονικό οίδημα.

Απέραντη είναι η θλίψη στους συγγενείς της 24χρονης από την Ρόδο η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αναπάντεχα, την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ γιόρταζε με την παρέα της παίζοντας το αγαπημένο της πιάνο.

Μια συγγενής της περιγράφει την στιγμή που η νεαρή κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…»

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν