Απαρηγόρητη η μητέρα του 26χρονου: Θρήνος για το παλικάρι που σκοτώθηκε στην Πάρο ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται η μητέρα του 26χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Πάρου, όταν ένα Ι.Χ. παρέσυρε το ηλεκτρικό πατίνι το οποίο οδηγούσε, την Τρίτη του Πάσχα.

Το χρονικό του συμβάν

Ο αδικοχαμένος Γιώργος Γεωργόπουλος κινούνταν στην περιοχή του Αμπελά, όταν ένας 60χρονος οδηγός τον παρέσυρε με το Ι.Χ. του, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποκύψει στα τραύματά του, στο Κέντρο Υγείας της Πάρου και ο οδηγός να συλληφθεί.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα ο πόνος είναι βουβός. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε το κακό. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, μιλώντας στο protothema, ο Γιώργος είχε μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του. Η μητέρα του τον μεγάλωσε με αγάπη και μόχθο και το όνειρό της ήταν να βρει μια καλή δουλειά. Ο Γιώργος σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη και έκανε τη μητέρα του περήφανη όταν ξεκίνησε να εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Πάρο.

Συνελήφθη ο οδηγός

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός χρησιμοποιούσε το πατίνι που του είχε δώσει ο εργοδότης του για να κυκλοφορεί στο νησί καθημερινά.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που θα συνέβαινε και κανείς δεν βρίσκει λόγια να παρηγορήσει τη μητέρα του, που έχασε το μοναχοπαίδι της, το νόημα της ζωής της.

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος οδηγός Αλβανικής καταγωγής συνελήφθη και ελέγχεται το αν ήταν κάτοχος διπλώματος οδήγησης. Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»