Απαρηγόρητα τα παιδιά της: Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τσοπανόσκυλα

Στην «τελευταία της κατοικία» θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα η άτυχη 50χρονη Ελισάβετ, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση από τρία μεγαλόσωμα σκυλιά που ζούσαν σε γειτονικό σπίτι στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης.

Ο κωφός εργάτης που δεν πρόλαβε να την βοηθήσει!

Η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ μετά τον άδικο και βίαιο θάνατο της γυναίκας. Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπολίτες της τόσο για την εθελοντική της παρουσία όσο και για την αγάπη της προς τους συντοπίτες της. Μετά τη μοιραία επίθεση που δέχτηκε από τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά υπέκυψε στα τραύματα της σχεδόν ακαριαία. Τα σκυλιά εικάζεται ότι έσκαψαν μία τρύπα στην περίφραξη και μπήκαν στην αυλή της άτυχης γυναίκας την ώρα που έκανε δουλειές στον κήπο. Μάλιστα, η επίθεση ήταν τόσο άγρια και γρήγορη καθώς ο κηπουρός που την βοηθούσε δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αυτά τα σκυλιά την έκαναν κομμάτια!

Από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, περισσότερες από 50, σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της.

Αύριο, Τετάρτη η απολογία του ιδιοκτήτη των σκύλων

Μετά την άγρια επίθεση των τριών σκύλων, ο 37χρονος ιδιοκτήτης τους συνελήφθη, ενώ σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30, ωστόσο ήδη στον ναό υπάρχει πλήθος κόσμος για να αποχαιρετήσει την 50χρονη γυναίκα. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της 17 και 18 ετών, τα οποία έπεσαν απαρηγόρητα στην αγκαλιά συγγενών.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»