Άντρας νοίκιασε διαμέρισμα που το μπάνιο και η κουζίνα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο

Ένα διαμέρισμα στο Σεντ Λούις έχει γίνει viral εξαιτίας του ανεπανάληπτου σχεδιασμού του. Το εν λόγω “ιδιαίτερο” διαμέρισμα έχει κουζίνα και μπάνιο στο ίδιο δωμάτιο.

Η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική επιλογή, όπου η τουαλέτα, η μπανιέρα, ο φούρνος και ο νεροχύτης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, έχει δεχθεί πολλή κριτική.

Το ενοίκιο είναι 525 δολάρια τον μήνα εμφανίστηκαν σε πολλές ιστοσελίδες και είχαν ανθρώπους ξεχασμένους με ενθουσιασμό. Άλλοι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι «αηδιαστικό», ενώ άλλοι «το αγάπησαν».

Ο Harold Karabell της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το διαμέρισμα δήλωσε πως ο νέος ενοικιαστής το λατρεύει. Το κτίριο είναι 111 ετών και αρχικά διέθετε 12 πολυτελή διαμερίσματα, ωστόσο την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, ανασχεδιάστηκε και δημιουργήθηκαν 50 μικρά διαμερίσματα.

Πέρα από τον συνδυασμό τουαλέτας με κουζίνα, ο Karabell ανέφερε πως το διαμέρισμα έχει πολλά στοιχεία τα οποία εντυπωσιάζουν, συμπεριλαμβανομένων των ανακαινισμένων πατωμάτων από σκληρό ξύλο και τα νέα παράθυρα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο δωμάτιο-ντουλάπα.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»