Άντρας αναγκάστηκε να μαχαιρώσει το πιτμπουλ της οικογένειας την ώρα που το ζώο επιτέθηκε εξαγριωμένο στην κόρη του

Η μόλις ενός έτους Remmy Goulart έπεσε θύμα του σκύλου της οικογένειας. Πρόκειται για ένα πιτμπουλ που επιτέθηκε στο κοριτσάκι προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς που έβαλαν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ευτυχώς η μικρούλα κατάφερε να επιζήσει, με την κατάστασή της να είναι σε σταθερή πορεία. Η Remmy λίτωσε από βέβαιο θάνατο χάρη στην άμεση επέμβαση του πατέρα της Reece, που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μαχαίρωσε το εξαγριωμένο σκυλί.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας όπου το κοριτσάκι έπαιζε. Το εξαγριωμένο πίτμπουλ στράφηκε εναντίον του παιδιού στα ξαφνικά και της προκάλεσε σοβαρό τραύμα στο πρόσωπο. Τότε ο πατέρας της προσπάθησε να απομακρύνει το σκύλο τραβώντας τον, δίχως να τα καταφέρει.

Η Remmy Goulart (που απεικονίζεται εδώ), τραυματίστηκε από τον σκύλο της οικογένειάς της και νοσηλεύτηκε με απειλητικούς  για τη ζωή της τραυματισμούς. Πλέον είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την οικογένειά της

Εδώ απεικονίζεται με τον πατέρας της, Reece Goulart  

Η αστυνομία είπε ότι ο Reece πήρε ένα πιστόλι από το διπλανό δωμάτιο, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε σφαίρες. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα κι άρχισε να μαχαιρώνει το σκυλί για να σώσει την κόρη του από τα δόντια του, τραυματίζοντάς το θανάσιμα

Η μικρή Remmy μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της περιοχής με ασθενοφόρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Βοστόνης.

Οι συγγενείς του θύματος αργότερα αποκάλυψαν ότι η Remmy υποβλήθηκε σε τρεις μεταγγίσεις αίματος και σε μια χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αποκατασταθούν ορισμένες βλάβες.

Η Remmy θα πρέπει να υποβληθεί επίσης και σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις τις ερχόμενες εβδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η οικογένεια είχε στην κατοχή της το πίτμπουλ για πέντε χρόνια και δεν είχε ιστορικό επιθετικότητας. Παρ’ όλα αυτά επιτέθηκε στο παιδί χωρίς να προκληθεί με κάποιον τρόπο από εκείνο.

Μια διαδικτυακή φιλανθρωπική οργάνωση δημιουργήθηκε και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 22.000 δολαρίων για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του κοριτσιού. Ο ιδρυτής της οργάνωσης έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα τους στο ίντερνετ:  «Αυτή η οικογένεια έχει περάσει πάρα πολλά και όλοι όσοι μπορούμε πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να πάρουμε το οικονομικό άγχος μακριά από αυτούς τους γονείς. Έτσι θα καταφέρουν να επικεντρωθούν στο όμορφο μωρό τους».

Εδώ η Remmy όταν γενήθηκε

Ο πατέρας της μικρής τους ευχαρίστησε από καρδιάς λέγοντας : «Η καρδιά μου είναι γεμάτη και δεν έχω λόγια. Θα πεθάνω για το κοριτσάκι μου. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όλους όσο θα ήθελα! Σας αγαπώ όλους »

Η Susan Moran, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Falmouth, επαίνεσε τις «ηρωικές προσπάθειες» του πατέρα για τη διάσωση του παιδιού του.

διαφορετικό

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα