Αντί να γιορτάζουν την αποφοίτησή τους, οι γονείς ετοιμάζονται για κηδεία: Δύο 18χρονοι φίλοι πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών στην Ίο

Ένας 18χρονος Ιρλανδός άφησε την τελευταία του πνοή ενώ είχε χάσει πριν λίγες ώρες τον επιστήθιο φίλο και συμμαθητή του από καρδια.

Έσβησαν με διαφορά λίγων ωρών

Ειδικότερα, ο νεαρός Άντριου Ο’ Ντόνελ “έχασε” τη ζωή του, από ανακοπή καρδιάς, με διαφορά λίγων ωρών από τον συμμαθητή του, Μαξ Γουόλ, στο ελληνικό νησί, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Χθες, Κυριακή, το πρωί, εντοπίσθηκε νεκρός από τις Αρχές, σε γκρεμό, στην περιοχή Γερμανώλη, ο Γουόλ, ο οποίος βρέθηκε στην Ίο μαζί με 69 συμμαθητές του από το Κολλέγιο «Σεντ Μάικλ».

Ο νεαρός φέρεται να είχε ξεκινήσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, από το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέχισε τη διασκέδασή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τη Κυριακής.

Τότε, ο 18χρονος Μαξ θέλησε να γυρίσει στο μέρος που έμενε με τα πόδια, καθώς η απόσταση ήταν μικρή, αλλά τα ίχνη του χάθηκαν και όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την Αστυνομία, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Τα πιθανά σενάρια

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο άτυχος νέος να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο κεφάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, ο επίσης 18χρονος Άντριου, ο οποίος αντιμετώπιζε επί σειρά ετών προβλήματα με την καρδιά του, «έφυγε» από τη ζωή, όταν ενημερώθηκε για τον τραγικό χαμό του συμμαθητή του.

«Είναι σοκαριστικό. Όλοι είναι συντετριμμένοι» υπογράμμισε ιδιοκτήτης ιρλανδικού μπαρ στην Ίο, ενώ ένας δεύτερος επεσήμανε ότι προσπαθούν να παρηγορήσουν τους φίλους των δύο παιδιών, μιλώντας στους Irish Times.

«Υπάρχουν περίπου 1.000 νεαροί Ιρλανδοί στην Ίο, αυτή την περίοδο. Τους βοηθάω να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους. Όλοι όσοι είναι στο νησί βρίσκονται σε σοκ», συμπλήρωσε ο ένας από τους επιχειρηματίες.

Δείτε το ρεπορτάζ

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα