Αντί για βάπτιση, έκαναν κηδεία: Πέθανε Χανιώτισσα επιχειρηματίας πάνω σε γλέντι

Ο θάνατος της αγαπητής Χανιώτισσας επιχειρηματία Ειρήνης Δοξάκη, έχει στεναχωρήσει όλη την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Η θάνατος που συγκλόνισε

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η 51χρονη άτυχη Ειρήνη έχασε τις αισθήσεις της χορεύοντας πάνω στην πίστα, κατά την διάρκεια γλεντιού βάπτισης στην Κίσαμο, την Κυριακή 29 Απριλίου.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, φιλικά πρόσωπα της Ειρήνης Δοξάκη συγκλονισμένα από τον αναπάντεχο χαμό της, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο απίστευτα αισιόδοξο, δυναμικό και εργατικό που ήταν στο τιμόνι της βιομηχανίας οινοπνεύματος και χημικών «Δοξάκης ΑΒΕΕ»:

«Ήταν μια δυναμική γυναίκα που είχε στόχους. Δεν γνωρίζαμε να είχε προβλήματα υγείας, πάντως εξεταζόταν συχνά. Ο άντρας της είναι καταρρακωμένος. Έφυγε πάνω στην πίστα, κάτι που μας παρηγορεί, ότι ίσως έφυγε ευχαριστημένη».

Η μοίρα έμελλε να παίξει τραγικό παιχνίδι στην Ειρήνη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζε το τελευταίο διάστημα επέκταση της επιχείρησής της αλλά και την κατασκευή νέας κατοικίας.

Η Ειρήνη Δοξάκη ήταν κόρη του επιχειρηματία Στέλιου Δοξάκη, παντρεμένη σε δεύτερο γάμο με τον επιχειρηματία Γιάννη Χαιρετάκη. Είχε αποκτήσει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, τον Νίκο και την Σοφία.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα