Ανοίγουν στόματα για το έγκλημα στην Κέρκυρα: Την κάρφωσε με στυλό, ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία στην Κέρκυρα, με τον 45χρονο τρόφιμο της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας την 63χρονη ασθενή, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 10 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό βρέθηκε το θύμα.

Το χρονικό του συμβάν

Ο 45χρονος τρόφιμος, που είχε νοσηλευθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική, λίγο μετά τις 22:00 της Πέμπτης πήρε ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα έρευνα, και κατάφερε πάνω από 10 χτυπήματα στο πρόσωπο και τον λαιμό της 63χρονης.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως οι αστυνομικοί, που απομόνωσαν τον δράστη της δολοφονίας της 63χρονης αλλά και ιατροδικαστής, που έκανε την πρώτη αυτοψία. Έτσι, προκύπτει ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αρκετά χτυπήματα με στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ.

Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

Δείτε το video

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα