«Ανοίγει λίγο τα μάτια του…»: Δεκτός από κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη

Τρεις μήνες, έχουν συμπληρωθεί από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους με τον 20χρονο Γεράσιμο, να παραμένει ακόμα στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ενθέτου Secret των Παραπολιτικών και του δημοσιογράφου, Βασίλη Βενιζέλου, ο Γεράσιμος είναι πιθανόν τις επόμενες ημέρες να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας, και συγκεκριμένα στο Ανόβερο προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αίτημα είχε γίνει και σε ανάλογο κέντρο στην Ελβετία, το οποίο όμως δεν είχε γίνει δεκτό.

Σημειώνεται πως ο Γεράσιμος, που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τις τελευταίες ημέρες, και κατά διαστήματα ανοίγει τα μάτια του, και σηκώνει έστω και λίγο τα χέρια του τα οποία και κινεί ελάχιστα.

Ο νεαρός, βρίσκεται σε μια αργή διαδικασία ανάκτησης της επικοινωνίας με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, με τους θεράποντες ιατρούς να είναι συνεχώς από πάνω του.

Related posts

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»