«Άννα σ’ αγαπώ ξύπνα»: Σπάραξε στην κηδεία του 2,5 ετών κοριτσιού η μητέρα του

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 2,5 ετών κοριτσιού που η μητέρα του κατηγορεί ανοικτά το νοσοκομείο για ιατρικά λάθη.

Η σπαρακτική κηδεία

Μέσα σε ένα μικρό λευκό φέρετρο, το παιδάκι που δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά καλά τη ζωή και «έσβησε» αναπάντεχα, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με τη μητέρα του να μην μπορεί να πιστέψει ότι τη μέρα που έχασε την κόρη της, η ίδια θα έπαιρνε το κοριτσάκι στο σπίτι. Τα αίτια θανάτου του κοριτσιού παραμένουν άγνωστα.

Κλαίγοντας με λυγμούς η μητέρα του παιδιού, υποβασταζόμενη από τους φίλους της, φώναζε μέσα στην εκκλησία καθώς έβλεπε το παιδί της μέσα στο φέρετρο «Άννα ξύπνα, Άννα σ’αγαπώ ξύπνα».

Τι είπε η μητέρα της μικρής

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η μητέρα που επέρριψε ευθύνες στους υπαλλήλους του βρεφοκομείου αλλά και στους γιατρούς, επανέλαβε ότι θέλει να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη στο παιδί της, το οποίο όπως υποστηρίζει ήταν καλά στην υγεία του.

«Είναι ο δραματικός επίλογος όλης αυτής της τραγωδίας που κατέληξε στην αιφνίδια απώλεια του παιδιού. Θέλει μεγάλη δύναμη από την μητέρα, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτήν την εξέλιξη. Έχει στην αγκαλιά της φωτογραφίες της κόρης της και τη δικαστική απόφαση με την οποία θα έπαιρνε το παιδάκι της στις 14.00 την ημέρα του θανάτου της» ανέφερε η δικηγόρος της μητέρας Έφη Ορφανίδου και πρόσθεσε ότι έχουν ήδη ζητηθεί τα έγγραφα από το βρεφοκομείο και από το Ιπποκράτειο.

«Γίνεται προκαταρκτική εξέταση για τη διενέργεια κακουργημάτων. Πρόκειται για βαριά αδικήματα, τα οποία διερευνώνται. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να δώσουν το “φως” στις αιτίες θανάτου του παιδιού» πρόσθεσε η δικηγόρος.

«Σήμερα είναι μια μαύρη ημέρα. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο, ούτε άλλη επιλογή, παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε οι Νιγηριανοί θα είμαστε ήρεμοι και ενωμένοι και θα στηρίξουμε τη μητέρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της κοινότητας των Νιγηριανών στη Θεσσαλονίκη, Φέμι Μπάμπο.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»