Ανείπωτος Θρήνος! Αυτοί οι Επώνυμοι Έδωσαν το Παρόν στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν [Εικόνες]

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ μεταξύ άλλων οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Μητρόπολη Καλαμαριάς για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Funeral service of Vasilis Triantafillidis (Harry Klynn), in Kalamaria, Thessaloniki, Greece on May 25, 2018. / Εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν), Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου 2018.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θα συνοδεύσουν τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, στην τελευταία του κατοικία, βρίσκονται συνάδελφοι του, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γείτονες, φίλοι του αλλά και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.


Στη Μητρόπολη της Καλαμαριάς έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το voria.gr, την ώρα που προχωρούσε ο πρωθυπουργός δέχθηκε χειροκροτήματα, όμως τα «άκουσε» και από οργισμένο πολίτη ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να τον αποκαλεί «ψεύτη».

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύντροφος του γιου του, Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170″».

Εμφατική είναι η παρουσία του ποντιακού στοιχείου με ομάδα Ποντίων να πλαισιώνει με την παραδοσιακή φορεσιά.

Την ίδια στιγμή τα δεκάδες στεφάνια που έχουν στηθεί στον Ιερό Ναό ξεχωρίζουν. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου αλλά και από πολλούς αθλητικούς παράγοντες καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

πηγη

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»