Ανήλικη έφερε στον κόσμο μωράκι και το εγκατέλειψε στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή το βρέφος παρουσίασε καρδιολογικά προβλήματα

Μία ακόμα τραγική ιστορία, με εγκατάλειψη βρέφους στο νοσοκομείο της Ρόδου, συνέβη πριν από 20 περίπου μέρες στο νησί της Ρόδου, όπως αποκάλυψε σήμερα με σχετικό ρεπορτάζ η ΕΡΑ Ρόδου και ο δημοσιογράφος Αριστείδης Μιαούλης.

Η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σχεδόν 16 ετών, ενώ ο πατέρας γύρω στα 30. Το ανύπαντρο ζευγάρι αρνήθηκε να παραλάβει το παιδί και να το συνoδεύσει στην Αθήνα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα σχετικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ανήλικη, πήγε στο νοσοκομείο και ανέφερε ότι είχε προβλήματα στο στομάχι της. Οι γιατροί, αφού την εξέτασαν, την ενημέρωσαν πως ήταν θέμα ωρών να γεννήσει! Η γυναίκα κατά δήλωσή της, δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Το μωρό ήρθε στη ζωή, όμως παρουσίαζε καρδιολογικά προβλήματα.

Οι γιατροί στη συνέχεια ήρθαν αντιμέτωποι με την απόφαση της μητέρας, να μην παραλάβει το παιδί της και να μην το συνοδεύσει στην Αθήνα όπου και έπρεπε να νοσηλευτεί λόγω της υγείας του. Την ίδια στάση κράτησε και ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού.

Το μωρό βρίσκεται με ευθύνη του νοσοκομείου της Ρόδου στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα