«Ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες»: Έτσι αντέδρασε η Πισπιρίγκου όταν άκουσε τον εντατικολόγο να την «τελειώνει»

Ο κύριος Κοτσώνης έκαψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τα λεγόμενά του.

Ο εντατικολόγος έκαψε τη Ρούλα

«Ο έλεγχος όσο προχωρούσε έβγαινε αρνητικός. Υπήρχαν και άλλοι θάνατοι στην οικογένεια και μας προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό και η συμπεριφορά των γονιών κυρίως της μητέρας. Είχα πει στην κατάθεση μου στην ανακρίτρια, πώς είχε απρόσωπο συναίσθημα. Να το εξΡηγήσω: Αυτή η οικογένεια έχει περάσει μια τραγωδία, έχει δύο παιδιά που έχουν πεθάνει και ένα παιδί που έκανε ανακοπή, πριν ήταν φυσιολογικό και θα το έπαιρναν πίσω με προβλήματα. Μετά από το αρχικό σοκ, είδαμε ότι αυτή η μη αντίδραση και ο μη θρήνος, κυρίως της μητέρας, συνεχιζόταν. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις τραγωδίες με το δικό του τρόπο. Είδαμε μία μητέρα, όμως, που μας φαινόταν διαδικαστική» κατέθεσε ο μάρτυρας ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

 «Ζεις τέτοια τραγωδία και ανεβάζεις στο FB φωτογραφίες από παραλίες και συναυλίες»

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε ο εντατικολόγος, την κατηγορούμενη «την ενδιέφερε να τροφοδοτεί τα social media. Δεν μας έδειχνε πώς αυτήν την τραγωδία την είχε κατανοήσει. Δεν μπορεί να ζεις τέτοια τραγωδία και να ανεβάζεις στο FB φωτογραφίες από παραλίες και συναυλίες. Είναι η πρώτη φορά που το σύνολο του προσωπικού είπε πως εδώ υπάρχει πρόβλημα! Είπαμε εδώ υπάρχει θέμα με αυτή την συμπεριφορά. Είπαμε πως πρέπει να ερευνηθεί και η εμπλοκή της μητέρας σε αυτούς θανάτους και εν γένει της οικογένειας. Είναι, όπως εάν έρθει παιδί με σπασμένα πλευρά. Το να αποδειχθεί ή όχι μία κακόβουλη ενέργεια φεύγει από δική μας δικαιοδοσία. Όλη η ομάδα στήριξε τον κ. Ηλιάδη για να γίνουν αυτές οι ενέργειες».

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης μετέφερε στο T-live την αντίδραση της κατηγορουμένης στη δίκη, όταν άκουσε για τις φωτογραφίες στην παραλία.

«Όταν ακούστηκαν αυτά, η Ρούλα Πισπιρίγκου αντέδρασε κάνοντας μορφασμούς, δείχνοντας σοκαρισμένη από αυτό που άκουγε από το στόμα του γιατρού. Διευκρίνισε ότι οι φωτογραφίες από την παραλία ήταν αφότου η Τζωρτζίνα επέστρεψε στο σπίτι».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα