Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη: Άλλος ένας σπουδαίος γιατρός έφυγε ξαφνικά και σκόρπισε θλίψη

Ν.Τρατωλός: Ο γιατρός του Δήμου Χερσονήσου που αγαπούσαν και εμπιστεύονταν όλοι. Οι θάνατοι έχουν χτυπήσει την πόρτα της τοπικής κοινωνίας και το πένθος έχει σκεπάσει την κοινότητα. Η Κρήτη θρηνεί ακόμη έναν νέο άνθρωπο που ασκούσε λειτούργημα και βυθίζεται στο πένθος με τον ξαφνικό χαμό του.

Μετά την ξαφνική απώλεια του γιατρού Νίκου Κατσαρού την περασμένη εβδομάδα που ζούσε και εργαζόταν σε Χερσόνησο και Μάλια άλλος ένας γιατρός έφυγε σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή. Πρόκειται για τον Ν. Τρατωλό από τον Πειραιά που ζούσε κι εργαζόταν στην ίδια περιοχή. Ο γιατρός έφυγε από γνωστό για τον ίδιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Νίκος Ρουσάκης μιλά για τον χαμό του Ν.Τρατωλού

Το τρισάγιο μνημόσυνο θα τελεστεί το πρωί της Κυριακής στα Μάλια, ενώ η ταφή του θα γίνει στην Αθήνα.

«Αληθινές Ιστορίες! Ο Τρατωλός. Ο Γιατρός μας. Άλλος ένας Υπέροχος Άνθρωπος, που πέρασε από τον τόπο μας τα τελευταία 30 χρόνια, με την πολύ μεγάλη προσφορά του. που Αγαπήθηκε από όλους τους Ανθρώπους, δεν υπάρχει πια. Όταν τον πρώτο γνώρισα μου φέρθηκε πολύ άσχημα. Ήταν μια κακιά στιγμή, κακιά ώρα που λέμε. στην πάροδο του χρόνου διαπίστωσα ότι ήταν Μοναδικός. Εξυπηρετούσε όλους, ότι ώρα κι αν ήτανε. Βοηθούσε τους πονεμένους, χειμώνα καλοκαίρι.

Θυμάμαι με τον Αείμνηστο τον αδελφό μου, που οπότε χρειάστηκε ήσουν εδώ. Στην οικογένεια μου μας φέρθηκες Ανθρώπινα, μας έδωσες της ιατρικές συμβουλές, μας απάλλαξες από πόνο. μέχρι σήμερα δεν σου είπα ένα Ευχαριστώ. Έπρεπε να φύγεις για να το κάνω.

Δημόσια Σ’ Ευχαριστώ, Σ’ Ευχαριστούμαι Γιατρέ μας. να πας στο καλό. εκεί ψηλά θα βρεις πολλούς Αγαπημένους Φίλους, και θα κάνετε παρέα. Δεν σου γράφω ποιους, γιατί είναι τόσοι πολλοί που δεν θέλω να ξεχάσω κανένα. Ο Πρώτος όμως που σε περιμένει στην είσοδο, θα είναι ο Νίκος. Να είστε καλά εκεί ψηλά. Σας Ευχαριστούμαι Σας Ευγνωμονούμαι Σας Τιμούμε

Ρουσάκης Νίκος!!».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα