Ανείπωτος θρήνος στη Δράμα: 35χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Αυτοκτονία αστυνομικού: Η τοπική κοινωνία μιλάει για ένα ήσυχο παιδί πολύ χαμηλών τόνων που εκ πρώτης δεν καταλάβαινε κανείς ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι γείτονες εικάζουν πως μάλλον περνούσε κάποια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν άντεξε, αφού όταν έμαθαν για την αυτοκτονία του δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Αυτοκτονία αστυνομικού: Η υπηρεσία που εξελίχθηκε σε θρίλερ

Στο κέντρο συνοριακής φύλαξης ΠΡΟΚΕΚΑ στο Παρανέστι της Δράμας υπηρετούσε ο 35χρονος αστυνομικός, που έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στο επιβατικό του αυτοκίνητο λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η βάρδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο νεαρός θα πήγαινε για υπηρεσία με το αυτοκίνητο του, όταν για άγνωστο λόγο επισκέφτηκε το χωριό Μαυρόβατα λίγο έξω από την Δράμα. Εκεί και για λόγους που ερευνούν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Σημειώνεται πως ο ίδιος και η οικογένεια του είναι γνωστοί στην περιοχή. Ο πατέρας του 35χρονου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ η μητέρα του γνωστή στην πόλη της Δράμας, καθώς ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Παράλληλα με τα καθήκοντά του, ο άτυχος 35χρονος διατελούσε πρόεδρος σε μια νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα, του «Πήγασου».

Αυτοκτονία αστυνομικού: Τι δηλώνουν οι γνωστοί του

Όπως αναφέρει  ο δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιαόγλου, ο 35χρονος δεν ήταν παντρεμένος και ζούσε στην πόλη της Δράμας: «Ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, ήσυχος, που προφανώς δεν άντεξε κάποια κατάσταση την οποία ζούσε. Στο άκουσμα της είδησης είδα ανθρώπους που τον γνώριζαν εδώ στο Παρανέστι να δακρύζουν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά τα γνωρίζουμε γιατί βγαίνουν στο χωριό, παίρνουν τον καφέ τους, μιλάμε μαζί τους. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Related posts

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η 31χρονη τραγουδίστρια του TikTok που πάλευε γενναία με τον καρκίνο