Ανείπωτος θρήνος για τον 45χρονο Συνόδη: Έφυγε ξαφνικά αφήνοντας πίσω 2 παιδιά

Άλλος ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες, αυτή τη φορά ενός 45χρονου άντρα και πατέρα δύο μικρών παιδιών. Ο άτυχος άντρας άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και αφήνοντας τον κόσμο με ένα πελώριο γιατί.

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός ο Συνόδης

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του κ. Συνόδη Δημ. Μαραγκού. Έφυγε από την ζωή μόλις στα 45 του χρόνια ο αγαπητός επιχειρηματίας. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικητής. Αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Αλεξάνδρα και τα δύο του παιδιά, την Στέλλα και τον μπέμπη. Εν ζωή είναι οι γονείς του Δημήτριος και Στέλλα Μαραγκού και η αδελφή του Κυριακή.

Πάτρα: Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του κ. Συνόδη

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»