Ανείπωτος ο θρήνος για τον Σαράντο: Πέθανε ξαφνικά στις διακοπές και βύθισε στο πένθος την Κρήτη

Για μια ακόμη φορά, ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του. Συγκεκριμμένα, ένας 44χρονος Ρεθυμνιώτης έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο λόγος για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην Γερμανία για διακοπές μετά τη λήξη της τουριστικής σεζον, με την είδηση του θανάτου να σκορπά την θλιψη στην οικογένεια του.

Σαράντος Γερογιαννάκης: Είχε πάει για διακοπές στην Γερμανία

Ο 44χρονος, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους του Ρεθύμνου εξαιτίας της ενασχόλησής του για δεκαετίες με το τουριστικό κομμάτι. Η οικογένεια του ασχολείται με τα τουριστικά, καθώς έχουν ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, βρέθηκε νεκρός στη Γερμανία, όπου περνούσε τις διακοπές του μετά τη λήξη της απαιτητικής τουριστικής σεζόν, με τα νέα του ξαφνικού θανάτου του να σκορπίζουν θλίψη σε οικείους και φίλους.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»