Ανείπωτη τραγωδία: Nεκρός ο 25χρονος Μάριος Ροδίτης – Ήταν πατέρας ενός νεογέννητου μωρού μόλις 2 εβδομάδων

Από πολυτραυματισμό, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος επήλθε ο θάνατος του 25χρονου Μάριου Ροδίτη, ο οποίος ξεψύχησε χθες το βράδυ στην άσφαλτο. Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ήταν γύρω στις οκτώ το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 όταν ο άτυχος πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού μόλις δύο εβδομάδων, οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Η πορεία της μοιραίας μοτοσικλέτα ανακόπηκε από σαλούν όχημα που οδηγούσε 62χρονος και ο οποίος φέρεται να επιχείρησε επαναστροφή. Συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου αποφαίστηκε η κράτηση του για επτά ημέρες για τα αδικήματα:

  • Πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας
    Αμελής οδήγησης

Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου ανέφερε ότι τόσο ο 62χρονος όσο και οι άλλοι τρείς επιβαίνοντες στο σαλούν όχημα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λάρνακας όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Στο σημείο όπου ο άτυχος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, συγγενείς και φίλοι άναψαν κεριά και απόθεσαν λουλούδια.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα