Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι από το πολικό ψύχος – Η νηπιαγωγός ξέχασε να το ξαναβάλει στην τάξη μετά το διάλειμμα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 3 ετών κοριτσάκι, από το κρύο στο νηπιαγωγείο της επειδή οι δάσκαλοί της ξέχασαν να την ξαναβάλουν στην αίθουσα μετά το παιχνίδι. Το σώμα του άτυχου κοpιτσιού Zakhra Rzayeva, από την Ρωσία, βρέθηκε πίσω από έναν τεράστιο σωρό από χιόνι στην αυλή του νηπιαγωγείου στη Μόσχα, σύμφωνα με αναφορές.

Η θερμοκρασία ήταν περίπου 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Ρωσία: Την είχαν ξεχάσει έξω στο κρύο

Οι δάσκαλοι της την θυμήθηκαν 2 ολόκληρες ώρες μετά την καθιερωμένη τους βόλτα στην αυλή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για το μικρό κορίτσι. Όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι δάσκαλοι και το προσωπικό του παιδικού σταθμού ανακρίνονται και οι γονείς της Rizvan Rzayev και Gulnara Shakhadat είναι τόσο συγκλονισμένοι που αδυνατούν να μιλήσουν για το περιστατικό.

Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Να μην νιώσει ποτέ κανένας γονιός στον κόσμο αυτό που ζουν οι γονείς της τώρα».

Όπως δήλωσε ο φίλος, οι δάσκαλοι αρνήθηκαν ότι το κορίτσι, έμεινε έξω μόνο του τόσο πολύ. Γύρω στις 11 το πρωί βγήκαν έξω να παίξουν και το μεσημέρι έφαγαν μεσημεριανό. Πρόσεξαν ότι κορίτσι, ήταν ξαπλωμένο έξω και τότε έτρεξαν.

Μένει τώρα η αστυνομία να διαπιστώσει τις λεπτομέρειες αλλά και ποιον βαραίνει η ευθύνη του θανάτου του κοpιτσιού. Ο οικογενειακός φίλος επίσης δηλώνει πως τις τελευταίες μέρες το κοpίτσι δεν ένιωθε καλά και η μητέρα είχε προσέξει ότι τα χείλη της ήταν πρησμένα. Επίσης, παρότι αγαπούσε τον παιδικό σταθμό ιδιαίτερα, έδειχνε να φοβάται κάποιους δασκάλους. Και την ημέρα του θανάτου της αυτοί ήταν παρόντες.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη