Ανείπωτη θλίψη στην Ύδρα: Έσβησε από τον καρκίνο η 36χρονη Κέλλυ Μερτζάνη

Κέλλυ Μερτζάνη: Το γλυκό κορίτσι που εργαζόταν ως πλοιοσυνοδός τα τελευταία 9 χρόνια, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει ζωντανή. Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος και η Ύδρα εκφράζει τη λύπη της στους οικείους της και σε όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται δίπλα της.

Κέλλυ Μερτζάνη: Η 36χρονη που βύθισε την Ύδρα στο πένθος

Έσβησε χτυπημένη από την επάρατο, σε ηλικία μόλις 35 χρονών, η Κέλλυ Μερτζάνη, που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο επί 18 μήνες.Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από την Ύδρα και τα τελευταία 9 χρόνια εργαζόταν στην Aegean Flying Dolphins ως πλοιοσυνοδός.

Ήταν μέλος πληρώματος στο «Ερατώ», στη γραμμή των Βορείων Σποράδων και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στα τρία νησιά, κυρίως στην Αλόννησο, όπου έμεινε μόνιμα για κάποιο διάστημα στο παρελθόν. Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια γυναίκα καλόκαρδη και ευγενική, ενώ το χαμόγελό της κέρδιζε από την πρώτη στιγμή τους επιβάτες που εξυπηρετούσε ως επικουρική στα «ιπτάμενα δελφίνια». Αγαπούσε τη δουλειά της και τα ταξίδια, όπως φυσικά και τη θάλασσα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στα Ταμπούρια Πειραιά. Στον ύστατο χαιρετισμό έδωσαν το «παρών» συγγενείς, φίλοι και αρκετοί πρώην συνάδελφοί της, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό της.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα