Ανείπωτη θλίψη: Νεαρός ιερέας δεν άντεξε και έπεσε από το μπαλκόνι και πέθανε

Αυτοκτονία ιερέα: Ο νεαρός ιερέας δεν άντεξε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπεσε από το μπαλκόνι του και πέθανε. Θλίψη σκόρπισε στον εκκλησιαστικό χώρο, σε όσους τον είχαν γνωρίσει και στους οικείους του.

Αυτοκτονία ιερέα: Ο πάτερ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος βρέθηκε νεκρός

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Πατρών, θα ψαλεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί , η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού πατρός Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, που έπεσε νεκρός σήμερα πέφτοντας από από μπαλκόνι β’ ορόφου της οικίας του, στη συμβολή των οδών Φαναρίου και Ελλησπόντου στα Προσφυγικά.Ο άτυχος κληρικός λειτουργούσε στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας.

Ο επίσης μακαριστός πατέρας του π. Αλέξανδρου, Παπα-Νίκος ήταν Εφημέριος στον ΙΝ Αγ. Φωτεινής.Ο αδελφός του, π. Χαράλαμπος , λειτουργεί στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Οβρυάς Πατρών .

Αυτοκτονία ιερέα: Έπεσε από το μπαλκόνι του

Σοκ στην οδό Φαναρίου στα Προσφυγικά στην Πάτρα. Νεαρός παππάς βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες επεσε από το μπαλκόνι του σπιτιου του. Τελευταία αντιμετώπιζε προβληματα,. Επί τόπου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Τον άτυχο ιερέα (43 ετών) βρήκε γείτονάς του. Ο ιερέας ανήκε στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων , ωστόσο ζούσε με την μητέρα του στο σπίτι των Προσφυγικών. Εχει και μία κόρη.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν