Ανείπωτη θλίψη: Νεαρός ιερέας δεν άντεξε και έπεσε από το μπαλκόνι και πέθανε

Αυτοκτονία ιερέα: Ο νεαρός ιερέας δεν άντεξε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπεσε από το μπαλκόνι του και πέθανε. Θλίψη σκόρπισε στον εκκλησιαστικό χώρο, σε όσους τον είχαν γνωρίσει και στους οικείους του.

Αυτοκτονία ιερέα: Ο πάτερ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος βρέθηκε νεκρός

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Πατρών, θα ψαλεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί , η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού πατρός Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, που έπεσε νεκρός σήμερα πέφτοντας από από μπαλκόνι β’ ορόφου της οικίας του, στη συμβολή των οδών Φαναρίου και Ελλησπόντου στα Προσφυγικά.Ο άτυχος κληρικός λειτουργούσε στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας.

Ο επίσης μακαριστός πατέρας του π. Αλέξανδρου, Παπα-Νίκος ήταν Εφημέριος στον ΙΝ Αγ. Φωτεινής.Ο αδελφός του, π. Χαράλαμπος , λειτουργεί στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Οβρυάς Πατρών .

Αυτοκτονία ιερέα: Έπεσε από το μπαλκόνι του

Σοκ στην οδό Φαναρίου στα Προσφυγικά στην Πάτρα. Νεαρός παππάς βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες επεσε από το μπαλκόνι του σπιτιου του. Τελευταία αντιμετώπιζε προβληματα,. Επί τόπου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Τον άτυχο ιερέα (43 ετών) βρήκε γείτονάς του. Ο ιερέας ανήκε στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων , ωστόσο ζούσε με την μητέρα του στο σπίτι των Προσφυγικών. Εχει και μία κόρη.

Related posts

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η 31χρονη τραγουδίστρια του TikTok που πάλευε γενναία με τον καρκίνο