Ανείπωτη θλίψη για το ποδόσφαιρο: Νεκρός 19χρονος στον ύπνο του

Αντώνης Μπορδόκας: Ο νεαρός αθλητής “έσβησε” στον ύπνο του και βύθισε την ομάδα και την οικογένεια του στο πένθος. Η ομάδα του και όλος ο κλάδος του ποδοσφαίρου εκφράζουν τη λύπη τους και τη στήριξή τους απέναντι στους οικείους του.

Αντώνης Μπορδόκας: Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που έφυγε νωρίς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του την Τετάρτη (12/10) δίχως τις αισθήσεις στο κρεβάτι του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το άτυχο αγόρι διακομίσθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου: “Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του. Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας. Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αντώνη μας άφησες νωρίς. Καλό ταξίδι…”.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα