Άνδρας «θέρισε» ζευγάρι με το αμάξι του: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω 3 άτομα»

Ένα συγκλονιστικό video κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με ένα ζευγάρι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, είχαν βγει για βόλτα, όταν δέχθηκαν μια τρομακτική επίθεση.

ΗΠΑ: Μάχη για την ζωή δίνει η γυναίκα

Η Lisa Lenahan και ο Kirt Heaward είχαν βγει για βόλτα, όταν δέχθηκαν μια τρομακτική επίθεση. Ένας οδηγός αυτοκινήτου, που βρισκόταν πίσω τους, καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε επίτηδες τη γυναίκα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε από πάνω της για να την βοηθήσει.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει σε κώμα μια βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ ο σύζυγός της γλίτωσε με τέσσερα σπασμένα πλευρά. Ο οδηγός του τζιπ συνελήφθη λίγο αργότερα. Όταν η αστυνομία τον ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο, η απάντησή του ήταν σοκαριστική: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω τρία άτομα».

Η σύζυγος του δράστη κατέθεσε ότι συμπεριφερόταν παράξενα την εβδομάδα πριν την επίθεση και είπε στην αστυνομία ότι είχε πρόβλημα με τον εγκέφαλό του. Όπως φαίνεται αντιμετώπιζε όντως σοβαρά προβλήματα, καθώς έκανε χρήση φαρμάκων.

«Είναι μια πραγματικά φρικτή τραγωδία», είπε ο δικηγόρος του ζευγαριού Chris Goodnow, ο οποίος είπε ότι το ζευγάρι που τραυματίστηκε είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

ΗΠΑ: Δείτε το video

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα