Άνδρας γύρισε για να σώσει γατάκι και τον περικύκλωσε η φωτιά – Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα

Πλάνα τα οποία προκαλούν δέος και ανατριχίλα από την φονική φωτιά στο Μάτι, όπως δημοσιεύτηκαν από χρήστη των social media. Ένας άνδρας επιχείρησε να σώσει γατάκι και η φωτιά πέρασε από πάνω του.

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα αποτελώντας ντοκουμέντα του τι έγινε στο Μάτι το βράδυ της Δευτέρας στην καταστροφική φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 83 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Η σελίδα στο Facebook “Daily Athens” ανάρτησε ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο, από τον χρήστη, Γιάννη Ξενάκη, που ανέκτησε τα πλάνα όπως τα κατέγραψε και του τα κοινοποίησε, κάτοικος της περιοχής.

“Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαρά. Πέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του. Ο λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω και η φωτιά ήταν και από πίσω το ίδιο”, αναφέρει ο ίδιος.

Τα πλάνα είναι αποκαλυπτικά και απεικονίζουν την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η πύρινη λαίλαπα:

Από τα πιο σοκαριστικά βίντεο στο Μάτι πριν μερικές μέρες. Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαρά.Πέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του@Jon Xena

Gepostet von Daily Athens am Donnerstag, 26. Juli 2018

Πηγή

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»