Ανατροπή: Τελικά δεν ήταν μόνο 2 – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μητέρα των μωρών που πέθαναν στην Πάτρα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την μητέρα από την περιοχή της Πάτρας, η οποία έχασε τα 2 μωρά της μέσα σε 15 μήνες.

Η αποκάλυψη για το τρίτο μωρό

Όπως ανέφερε η ίδια το μωρό το οποίο τότε ήταν 6 μηνών, ενώ το πρόσεχε η 23χρονη εμφάνισε σπασμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μισή ώρα περίπου αργότερα κατέληξε.

Η μητέρα του μωρού μιλώντας στην εκπομπή τόνισε ότι τόσο οι ιστολογικές όσο και οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές, ενώ σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών η αιτία του θανάτου του μωρού, ήταν ο αιφνίδιος θάνατος και ότι δεν έχει καμία σχέση η περίπτωσή της με τα μωρά της 23χρονης καθώς το δικό της μωρό κατέληξε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη από τότε που έγινε γνωστή η τραγωδία με τον χαμό των δύο παιδιών της, ανέφερε ότι το πρώτο μωρό «έφυγε» όταν ήταν στο σπίτι μαζί της, ενώ ήταν μόλις 19 ημερών.

«Ήταν όλα φυσιολογικά. Όταν γέννησα είχε μείνει τέσσερις ημέρες σε θερμοκοιτίδα λόγω κάποιας λοίμωξης, και μετά την πήρα στο σπίτι. Είχα γεννήσει 1/6/2022 στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα», είπε η 23χρονη Ειρήνη.

Η ίδια απάντησε ότι δεν είχε κανένα δείγμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί, ωστόσο, ανέφερε πως θα έκαναν εγκεφαλογράφημα στο μωρό. «Ήταν να κάνουμε ένα εγκεφαλογράφημα αλλά δεν προλάβαμε», ανέφερε. «Δεν γνωρίζω γιατί έπρεπε να γίνει, μου είχαν πει απλά ότι έπρεπε να κλείσουμε ένα ραντεβού για αυτό, αλλά δεν έγινε γιατί εκείνη την ημέρα έφυγε το παιδί», απάντησε στο γιατί έπρεπε να γίνει εγκεφαλογράφημα στο παιδί.

«Τους ρώτησα αν ήταν αναγκαίο να το κάνω πιο άμεσα, αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν αναγκαίο και να πάω με βάση το ραντεβού μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το παιδί κοιμόταν όταν έφυγε. Ήμασταν οι δυο μας. Ήταν κοριτσάκι. Έκανε ένα παράξενο ήχο. Φώναξα μία γυναίκα από δίπλα, μου είπε ότι το παιδάκι φεύγει και καλέσαμε ασθενοφόρο. Βράδυ έγινε αυτό», ανέφερε για το πώς πέθανε το πρώτο βρέφος. «Πνιγόταν περίπου, έβγαζε… δεν μπορώ να το εξηγήσω πώς το έκανε. Δεν είχε αλλάξει χρώμα. Πήγαμε στο Κέντρο Υγείας της Αχαγιάς και μετά από μισή ώρα βγήκαν και μας είπαν ότι το παιδί έφυγε», συμπλήρωσε.

«Δεν μας είπαν γιατί έφυγε το παιδί. Ακόμα ψάχνουμε και για αυτό», απάντησε στο ερώτημα για το αν έχει πάρει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του παιδιού. «Μας έλεγαν μόνο περιμένετε», σημείωσε. «Ήταν μία γυναίκα δίπλα, στο σπίτι, η σπιτονοικοκυρά. Από αυτή ζήτησα βοήθεια. Μετά ήρθαν οι δικοί μου στο νοσοκομείο. Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι», υποστήριξε.

«Είχα έναν φίλο μου και τους δικούς μου που με βοηθούσαν. Δεν είχα πρόβλημα οικογενειακό ή οικονομικό», ανέφερε στη συνέχεια ενώ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη σχολίασε «ήταν μια περίεργη εγκυμοσύνη. Είχα φύγει για δουλειά, δεν είχε φανεί στην αρχή. Όταν επισκέφθηκα γιατρό και μου το επιβεβαίωσε, το κράτησα».

«Ήταν όλα φυσιολογικά. Κανονικά γέννησα, κανονικά την πήρα στο σπίτι. Είπα ότι είχα ιστορικό από το πρώτο παιδάκι. Μου είπαν ότι είναι μια χαρά όλα.

Είχαν κάνει εξετάσεις στο Ρίο, δεν βρέθηκε κάτι στο παιδί. Μετά από λίγο καιρό, έκανε αυτό τον σπασμό. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο. Από εκεί μας έστειλαν στο Παίδων. Ενάμιση μήνα τώρα, και απάντηση ποτέ δεν πήραμε. Μόνο εξετάσεις κάναμε», είπε για το δεύτερο βρέφος.

«Έκαναν κάποιες εξετάσεις στο παιδί όταν γεννήθηκε, δεν βρέθηκε κάτι», απάντησε στο ερώτημα για το αν υπήρξε σύσταση από γιατρό για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και στο δεύτερο παιδί. «Το παιδί δεν είχε καλή εστίαση, ήταν πολύ χαλαρό», ανέφερε στην ερώτηση για το γιατί πήγε το παιδί στο «Καραμανδάνειο». «Αυτοί το θεώρησαν σπασμό. Το κράτησαν δύο μέρες στην εντατική και είπαν να πάνε στο Παίδων. Δεν ήξεραν που οφείλονται οι σπασμοί. Το μόνο που ξέρανε ήταν να κάνουν εξετάσεις κι εξετάσεις κάθε μέρα», σχολίασε και είπε ακόμα πως «ζήτησα να μπει στην εντατική και είπαν ότι δεν πρέπει για να μην κολλήσει μικρόβιο».

«Είπαν ότι θα πιει κάποιο φάρμακο, μία αντιβίωση. Την τρίτη ημέρα που έκανε σε πιο βαριά μορφή, είπαν ότι πρέπει να ανέβει η δοσολογία του φαρμάκου. Έδιναν ένα φάρμακο λόγω επιληψίας, δεν ήξεραν αν έχει επιληψία αλλά του δίνανε. Το έβαλαν σε ήπια καταστολή, για λίγες ώρες. Την επόμενη ημέρα είχαμε ραντεβού για να κάνει εγκεφαλογράφημα. Ήμουν μπροστά και στην ανάνηψη», είπε η 23χρονη για το δεύτερο βρέφος.

«Την τελευταία φορά που έφυγε το παιδί, της είχαν βάλει ένα μηχάνημα να χτυπάει μην γίνει κάτι, άρχισε και κοπάναγε και ήρθαν κατευθείαν. Το πήγαν γρήγορα μέσα. Πήγα να δω τι γίνεται και μου είπαν βγες έξω γιατί κάνουμε ανάνηψη», πρόσθεσε η μητέρα των δύο βρεφών.

Related posts

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2