Ανατροπή στον «ένοχο» για τον θανάτο του παίκτη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Νεκρός μέσα στο σπίτι του είχε βρεθεί ο νεαρός Αλέξανδρος Τσιάλτας, παίκτης του talent show του ΣΚΑΪ «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», με τις αρχές να διερευνούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου 22χρονου.

Σύμφωνα με το tinealarissa.gr, ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του κατά πάσα πιθανότητα από ηλεκτροπληξία. Το ίδιο σάιτ υποστήριζε ότι φονικό όπλο ήταν πιθανότατα ο στεγνωτήρας μαλλιών που προκάλεσε την ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με το onlarissa η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του.

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον άτυχο νεαρό και τον οδήγησε στο θάνατο.

Το πιστολάκι μαλλιών που αρχικά φαινόταν πως ήταν η αιτία του τραγικού θανάτου τελικά μάλλον δεν ήταν ο ένοχος. Η στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μαρτυράει ότι το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται ήταν η αιτία του θανάτου του 22χρονου.

Η κηδεία του Άλεξ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην πατρίδα του το Καρπενήσι.

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα