Ανατροπή στη υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια: Βρέθηκε το κινητό της – Έρευνες και με υλικό από τις κάμερες

Η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, έχει ταράξει την κοινωνία της Κω. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες που κατέγραψαν την διαδρομή που έκανε, ενώ στο νησί μεταβαίνει από την Αθήνα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών.

Σοκάρουν οι εξελίξεις

Όπως μετέδωσε η Άννα Σανοζίδου για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλου, πριν από λίγο πολίτης φέρεται να εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαρμάρι.

Τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα. Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα που συμμετέχει στις έρευνες για το πού μπορεί να βρίσκεται, αλλά και ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την εξαφάνισή της.

Νέα σημαντική μαρτυρία για την Αναστάζια

Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή όπου χάθηκε το σήμα από το κινητό της.

Η κοπέλα νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, επίσης Πολωνό. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο άνδρας φέρεται να ήταν ο τελευταίος που την είδε, ενώ ο ίδιος – σύμφωνα με πληροφορίες – ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί για την Ιταλία.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα