Ανατροπή με τον πατέρα Αντώνιο: Η νέα κίνηση μάρτυρα που τον αθωώνει από τις καταγγελίες

Ακόμη ένας καταγγέλλων του ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», πατρός Αντωνίου, ο οποίος είχε κατηγορήσει τόσο τον πρώτο όσο και μέλη της οργάνωσης για περιστατικά βίας και κακοποίησης φέρεται να ανασκευάζει ό,τι είχε αρχικώς καταθέσει στις Αρχές.

Τι ανέφερε στην νέα του κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, που επικαλείται τοπικό μέσο του Βόλου, στο συμπηρωματικό απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσαν την περασμένη εβδομάδα στην ανακρίτρια οι δικηγόροι του ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», φέρεται να συμπεριλαμβάνεται μία ακόμη επιστολή ενός 16χρονου αγοριού, το οποίο είχε κατηγορήσει τον πατέρα Αντώνιο για άγριο ξυλοδαρμό.

Ο ανήλικος, με αυτήν του την ενέργεια, φέρεται να ανασκευάζει την αρχική του κατάθεση και να παίρνει το μέρος του ιδρυτή της Κιβωτού.

Μάλιστα, στην επιστολή φέρεται να ισχυρίζεται πως ο 19χρονος, βασικός καταγγέλλων της υπόθεσης, ήταν αυτός που τον έπεισε να κατηγορήσει τον πατέρα Αντώνιο και στελέχη της ΜΚΟ για κακοποίηση τόσο του ίδιου όσο και άλλων παιδιών, όταν είχε χαθεί μεγάλο μέρος της περιουσίας της δομής.

Πάντως, οι κατηγορούμενοι από πλευράς τους κάνουν λόγο για πλαστές επιστολές, που έχει κατασκευάσει η πλευρά του πατρός Αντωνίου, και να επιμένουν στις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του ιδρυτή της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου».

Δείτε το video


Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»