Ανατροπή με τη δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια

Επτά εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για την φονική συμπλοκή, με θύμα έναν 39χρονο υδραυλικό, στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Για την υπόθεσης της δολοφονίας του 39χρονου υδραυλικού συνεχίζονται οι εξελίξεις, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία.

Νέα Ιωνία: Ίσως να μην ήταν τυχαία κίνηση

Όπως αναφέρεται, τα έξι εντάλματα αφορούν σε εγκληματική ομάδα με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Το έβδομο ένταλμα αφορά ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Όπως φαίνεται, υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες. Αρχικά, είχε μεταδοθεί ότι ο άτυχος 39χρονος δεν συνδεόταν με την αιματηρή συμπλοκή και ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος ώρα. Ωστόσο, τελικά φαίνεται ότι υπήρχε έμμεση εμπλοκή του.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια, αφού οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες, όπως φαίνεται από το βίντεο του κυκλώματος ασφαλείας της καφετέριας αλλά και όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα