Ανατροπή: Δεν ήταν απλός επıστάτης ο 76χρονος Αιγύπτιος έκανε το μακελεıό στη Γλυφάδα

Γλυφάδα: Μέτοχος σε δύο ναυτιλιακές εταιρείες της οικογένειας Καρνέση ήταν ο 76χρονος δράστης
Τι αποκαλύπτεται μέσα από τη δικαστική διαμάχη των αδερφών Καρνέση

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν την εικόνα του απλού επιστάτη έρχονται στο φως τη δημοσιότητας για τον 76χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA και το Live News ο Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ ήταν μέλος στα ΔΣ δύο ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα νέα στοιχεία

Η σχέση του με την οικογένεια αναδεικνύεται μέσα από την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα τρία αδέρφια.

Συγκεκριμένα στην αγωγή που υπέβαλλαν η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση αλλά και ο Αντώνης Βλασσάκης εναντίον του αδερφού τους Σπύρου Καρνέση προκύπτει ότι ο Αιγύπτιος ήταν μέλος του ΔΣ της εταιρείας, CARRIAGE SHIPPING INC, η οποία ήταν η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ELKA GLORY.

Επίσης ήταν και μέλος του ΔΣ της εταιρείας KARLIN NAVIGATION LTD της πλοιοκτήτριας του ELKA DELOS, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν ο Σπύρος Καρνέσης και ο Αντώνιος Ψαρρός.

Λογαριασμοί με υπέρογκα ποσά

Εκτός όλων των παραπάνω, ο 76χρονος διατηρούσε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελβετία και Ελλάδα από τους οποίους φαίνεται να έχουν διακινηθεί 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου ο δράστης είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του.

Σε αυτόν τον λογαριασμό είχαν μπει 1,5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 76χρονος και άλλα 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Μάλιστα στον συγκεκριμένο λογαριασμό είχε κατατεθεί το ποσό της αποζημίωσής του από την απόλυση ύψους 50.000 ευρώ.


Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού