Ανατριχιαστική καταγγελία: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο κ. Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολυτραυματία στο δυστύχημα στα Τέμπη, ο οποίος δήλωσε οτι αργά το βράδυ έφτασε στα αυτιά του από κατοίκους της περιοχής, οτι μετά την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό στη Λάρισα, στο σταθμαρχείο στήθηκε γιορτή με μουσικές.

Τραγωδία Τέμπη: Τι αναφέρει η καταγγελία

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Σαν πάρτι έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές».

Πρόκειται για μια καταγγελία, που αν ισχύει, θέτει α μη τι άλλο σοβαρούς προβληματισμούς για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος χθες έκαναν την πρώτη δήλωση παράστασης για τον πολυτραυματία που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε εκ θαύματος γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις του βαγονιού και βγήκε από το παιδί που έσπασε το τζάμι στο βαγόνι κ πετάχτηκε έξω.

Όπως είπε είχαν σφηνώσει οι πόρτες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν από μεγάλο ύψος.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»