Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι ύποπτοι: Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όταν πάνω από 100 χούλιγκαν της Ντιναμό επιτέθηκαν στους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Το φρικτό περιστατικό

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όταν πάνω από 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε κιτρινόμαυρους οπαδούς, που βρίσκονταν σε καταστήματα της περιοχής, με αποτελέσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 22χρονος νεαρός.

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που κατέληξε διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες και οι υπόλοιποι τραυματίες. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τα χτυπήματά που είχε δεχθεί ήταν σοβαρά και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος δέχθηκε αρκετά χτυπήματα από μαχαίρι τα οποία ήταν σε σημεία που δεν άφησαν περισσότερα περιθώρια στους γιατρούς.

Από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν 96 συλλήψεις και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγω για 22χρονο νεκρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το ΟΠΑΠ Arena, τελικά τη ζωή του έχασε ο 29χρονος Μιχάλης Κ.

Τα βίντεο από τη στιγμή της επιδρομής σοκάρουν

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα