Aνακοινώθηκε πριν λίγο: Τραγική εξέλιξη και για τον 34χρονο Βάιο Βλάχο – Ταυτοποιήθηκε στους νεκρούς του πολύνεκρου δυστυχήματος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 34χρονος Βάιος Βλάχος, ταυτοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και το όνομά του από τη λίστα με τους αγνοούμενους πέρασε σε εκείνη των νεκρών.

Ο νεαρός άνδρας, βρισκόταν στο τρένο προς Θεσσαλονίκη, μαζί με την κοπέλα του, το μοιραίο βράδυ της Τρίτης, με την σύγκρουση δυο τρένων στα Τέμπη.

Τραγωδία Τέμπη: Νεκρός ο 34χρονος Βάιος

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή και ο αδελφός του Βαγγέλης Βλάχος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

“Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα για τον αδερφό μου. Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για όλη τη βοήθεια και τη συμπαράσταση, και όλες τις πληροφορίες που μας δώσατε. Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθεί κάποιο από όλα τα παιδιά που ακόμη αγνοούνται”.

Ο άτυχος Βάιος επέστρεφε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το ζευγάρι με καταγωγή από την Καρδίτσα ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Είχαν μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της αποκριάς.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα