«Αν δεν ήταν ο φίλος μου δεν θα ζούσα»: Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της 24χρονης μετά την σύγκρουση στα Τέμπη

Ανατριχιάζει η σοκαριστική περιγραφή μιας 24χρονης, η οποία αναφέρει την δραματική εμπειρία της, που βίωσε στο βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη εμπορική, στα Τέμπη.

Η επιβάτης κατάφερε να σωθεί χάρη σε έναν φίλο της, με τον οποίο ταξίδευαν μαζί όπως είπε η ίδια στο Star.

Τραγωδία Τέμπη: Η σοκαριστική περιγραφή

H 24χρονη, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν τα χέρια της εγκλωβίστηκαν μεταξύ των καθισμάτων και δεν μπορούσε να βγει από το βαγόνι.

Όπως είπε αρχικά: «Είμαι καλά, νοσηλεύομαι με ράμματα στην πλάτη και οξυγόνο προληπτικά. Ήταν πολύ ξαφνικό. Ήμουν στο βαγόνι 3 μαζί με έναν φίλο μου, ο οποίος μόλις έσπασαν τα τζάμια κατάφερε να με βγάλει έξω, πριν αρχίσουν οι φλόγες να γίνονται πιο μεγάλες».

Η κοπέλα εξήγησε ότι τα ράμματα στην πλάτη τα έχει επειδή πιθανά κόπηκε στην πλάτη όταν βγήκε από τα παράθυρα του βαγονιού.

«Αν δεν ήταν ο φίλος μου δε θα ζούσα γιατί είχε σφηνωθεί το χέρι μου ανάμεσα στα καθίσματα».

Περιγράφοντας τις στιγμές αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό της από το βαγόνι είπε ότι μαζί με τον φίλο της έπρεπε να συρθούν επάνω στις γραμμές για να απομακρυνθούν από το τρένο, καθώς φοβήθηκαν μήπως γινόταν κάποια έκρηξη. «Ο κόσμος έτρεχε, προσπαθούσε να επιβιώσει», είπε.

Η Εύη δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. «Ναι θα κινηθώ νομικά. Όλοι θα κινηθούμε νομικά. Είμαστε οι τυχεροί που ζήσαμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν. Και από το δικό μου το βαγόνι υπήρχαν άνθρωποι που χάθηκαν» κατέληξε.

Related posts

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Η κατάθεση της 34χρονης για το μοιραίο βράδυ του φονικού ξυλοδαρμού στην Αρκαδία