Αμετανόητος ο 71χρονος για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: “Tης άξιζε αφού με απάτησε, γιατί να την αφήσω;”

Η γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, που έγινε χθες, Τρίτη, έχει σοκάρει το πανελλήνιο, την ίδια ώρα που ο 71χρονος δολοφόνος είναι αμετανόητος για την πράξη του.

Ειδικότερα, ψυχρός και κυνικός είναι ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Γεωργίας, στη Σαλαμίνα, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι, χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα, τα τελευταία επτά χρόνια, δεν έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του, ούτε «μάσησε» τα λόγια του, όταν βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς.

Όπως υποστήριξε, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως υπογράμμισε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει.

«Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» ισχυρίστηκε.

Αμετανόητος ο 71χρονος

Ερωτηθείς γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;» και συμπλήρωσε ότι ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Σχετικά με το όπλο του εγκλήματος, μία καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα, ο δολοφόνος επεσήμανε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό, ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 71χρονος, μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, πήγε για καφέ στο Κερατσίνι και μάλιστα, τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και μαρτυρίες, ο 71χρονος κακοποιούσε τη γυναίκα συχνά, ενώ της είχε σπάσει και το πόδι.

Την προηγούμενη Παρασκευή και ενώ είχε μάθει, όπως σημείωσε, ότι η 43χρονη είχε σχέση με κάποιον άλλον, την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, της άρπαξε το κινητό και το αυτοκίνητό της και τράπηκε σε φυγή.

Την επόμενη ημέρα, η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και για να γλιτώσει από τα χέρια του, κατέφυγε στο πατρικό της σπίτι, μαζί με τον 15χρονο γιο της.

Παράλληλα, εγκατέστησε στο κινητό της την εφαρμογή panic button, αλλά δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ποτέ, διότι χθες, το πρωί, ο γυναικοτόνος της έστησε καρτέρι και την πυροβόλησε από την αυλή του σπιτιού, με τις σφαίρες να διαπερνούν τα τζάμια της εξώπορτας και να την βρίσκουν στην κοιλιά και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 71χρονος βρέθηκε χθες, το βράδυ, στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στα «Γαριδάδικα», μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, την ώρα που έψαχνε καταφύγιο, μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ δίπλα του βρισκόταν η καραμπίνα, καθώς και κάποια ρούχα, στοιχείο που δείχνει ότι ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής.

Προδόθηκε από το στίγμα του κινητού του, το οποίο «έδειξε» τη θέση του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή και μετά από έρευνα, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα