Άλλαξε στρατόπεδο ο Τσαμπίκος: «Αν δεν υπήρχε ο π. Αντώνιος δεν ξέρω που θα ήμουν»

Νέα δήλωση του Τσαμπίκου,  πρώην φιλοξενούμενου και νυν εργαζόμενου της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος αυτή τη φορά υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο και καταγγέλλει ότι οι καταθέσεις του 19χρονου είναι ψευδείς.

Οι δηλώσεις του πρώην φιλοξενούμενου

Πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε υπερασπιστεί ξανά στο παρελθόν τον πάτερ, αλλά σε ένα βίντεο που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου τον είχε βρίσει με απίστευτα χυδαίους χαρακτηρισμούς. Μια συμπεριφορά η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα προβληματική και προκαλεί αρκετά ερωτήματα…

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε για τον π. Αντώνιο και την πρεσβυτέρα πως τους θεωρεί «γονείς του». «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολύ από την οικογένειά μου, άμα δεν υπήρχε αυτός να μου δώσει ζωή, δεν ξέρω πού θα ήμουνα» τόνισε.

Ο ίδιος επανέλαβε πως δεν πιστεύει καμία κατηγορία που προσάπτουν στον υπεύθυνο της δομής. «Ο άνθρωπος κόπιασε να μεγαλώσει πόσα παιδιά, έκανε…και τον πετάξανε έξω από το σπίτι του» είπε. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι κάποτε είχε εξομολογηθεί στον π. Αντώνιο πως ήθελε να σκοτώσει την μητέρα του και εκείνος του απάντησε «παιδί μου, δεν αξίζει. Συγχώρεσέ την, δώσε μία τελευταία ευκαιρία».

Οι “ψεύτικες” κατηγορίες του 19χρονου

Ο ίδιος βρέθηκε να φιλοξενείται από την «Κιβωτό του Κόσμου» αφού τον παράτησε η ίδια η μητέρα του στο δρόμο και έπειτα από νοσηλεία σε νοσοκομείο για τρία χρόνια!

Σχετικά με τις τιμωρίες που έβαζε το προσωπικό τα παιδιά ανέφερε: «Τι πάει να πει τιμωρία, δηλαδή ποια τιμωρία; Να σας πω κάτι, έχω “φάει” κι εγώ τιμωρία. Με έχει κάνει παρά πολύ δυνατό, γιατί ήμουν ένα παιδί περίεργο, είχα μία συμπεριφορά απαράδεκτη. Όταν ακούω τα άλλα παιδιά να λένε ότι τα κλείδωναν σε δωμάτια, “πέφτω από τα σύννεφα”».

Τέλος, επανέλαβε πως θεωρεί ότι οι καταγγελίες του 19χρονου για ασέλγεια είναι ψεύτικες. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως άτομα του περιβάλλοντος του νεαρούν τον απείλησαν!

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε, τι κέρδος έχει από αυτό. Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό του”. Μου είπαν πως εάν δεν σταματήσω θα ανεβάσουν βίντεο που θα με “κάψει”. Τους είπα “καν’ τε ό,τι θέλετε”» αποκάλυψε.

Related posts

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Χίος: Ύψωσαν στο νησί τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία προκαλώντας δέος και συγκίνηση

«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»