«Άκου Αχιλλέα Μπέο γιατί έχει ξεφτιλιστεί το θέμα»: Πολάκης μαινόμενος κατά του δημάρχου Βόλου

Με τον Αχιλλέα Μπέο τα έβαλε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι και σήμερα Πέμπτη συνέχισε το σόου που ξεκίνησε χτες μέσα στα λασπόνερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε: Ξανακατσαδιασε ένα ηλικιωμένο ο Αχιλλεας Μπεος ο δημαρχος Βολου,δίνοντας συνέχεια στο σώου το χθεσινό όταν μέσα στα νερα του δρόμου φώναζε στους οδηγούς «που πάτε;»(φωτο 1-2)

ΑΚΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ και μιλάω ως πρώην δήμαρχος:

1) Αντί να φωνάζεις στους οδηγούς που πάνε ενώ δεν είχε βγει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας -στις δουλειές τους πήγαιναν- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ .

2) Επειδή είσαι δυο θητείες δήμαρχος θα έπρεπε να έχεις ολοκληρώσει ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ όπως έκαναν άλλοι δήμοι και δεν έχουν τέτοια φαινόμενα!! Χρηματοδοτήσεις για αυτά υπήρχαν τουλάχιστον επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ,ο Λογοθέτης στη Νίκαια και ο Παπαντώνης παλιότερα με τον Ευθυμίου πρόσφατα στο Δήμο Μοσχάτου με τα έργα που έγιναν οι δήμοι αυτοί ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ όπως συνέβαινε παλιότερα όχι με κατακλυσμούς αλλά με μια μέτρια μπόρα!!

Άντε λοιπόν , γιατί έχει ξεφτιλιστεί το θέμα να σε βλέπουμε να φωνάζεις στους δρόμους σε απευθείας μετάδοση κάνοντας τον οργισμένο για πράγματα που έπρεπε να είχες μεριμνήσει και εσύ και βέβαια το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη που ενώ ήξερε τον κατακλυσμό που ερχόταν η προετοιμασία ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!!

Απλά έστελνε 112: «τρεχάτε να σωθείτε-τρεχάτε να κρυφτείτε»

Υγ .Όσο δε για τον Δένδια που και καλά επιστρέφει για να βάλει το στρατό στο παιχνίδι ,θέλω να δω σε πόσες μέρες ο Στρατος θα τοποθετήσει γέφυρα ΜΠΕΛΕΫ στο σημείο που έπεσε η παλιά στον Αλμυρό !!!(φωτο 3)

Γιατί το Φλεβάρη του 19 στην Κρήτη στον παραλιακό δρόμο του Πλατανιά ,ο Αποστολάκης ,ο Σπίρτζης κι εγώ την είχαμε φέρει την επόμενη μέρα !!(φωτο 4)

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»