«Αισθάνομαι άχρηστος, θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου»: Καταρρακωμένος ο πατέρας του νεκρού βρέφους στην Άρτα

Αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα προσωρινά, αφού πέρασε από τον Ανακριτή και είναι διαλυμένος σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Αισθάνομαι άχρηστος

Ο πατέρας του άτυχου μωρού επανέλαβε για το τραγικό συμβάν πως «σταμάτησε το μυαλό του» και δε θυμόταν πως είχε το μωρό στο καθισματάκι του αυτοκινήτου του.«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου», φέρεται να είπε ο πατέρας.Βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και μετά την απόφαση των εισαγγελικών αρχών αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

«Ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε “πού είναι το παιδί;”, της απάντησε “στον βρεφικό σταθμό”», σχολίασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πατέρας.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα