Άγρια σκηνικά στην Αγία Βαρβάρα: Άνδρας με Καλάσνικοφ άνοιξε πυρ στον δρόμο

Όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άγνωστος άνδρας άρχισε να πυροβολεί με το καλάζνικοφ προς τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Το άγριο σκηνικό

Ένας άνδρας οπλισμένος με Καλάσνικοφ άρχισε να πυροβολεί κατά μήκος της οδού Σωκράτους στην Αγία Βαρβάρα, προκαλώντας ζημιές σε τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών.

Όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ κατά τζαμαριών καταστημάτων και εισόδων πολυκατοικιών, χωρίς ευτυχώς από τους πυροβολισμούς να υπάρξουν θύματα ή τραυματισμοί. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως ο άνδρας με το Καλάσνικοφ που πυροβολούσε στην Αγία Βαρβάρα, ήθελε να στείλει μήνυμα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο συγκεκριμένο σημείο της Αγίας Βαρβάρας μένουν Ρομά και γι’ αυτό οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων.Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή και τώρα οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας προσπαθούν να φτάσουν στην ταυτότητά του μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.Το ίδιο περιστατικό είχε γίνει στην Αγία Βαρβάρα και πριν από 15 μέρες.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της