Άγρια δολοφονία ηθοποιού του Netflix: Βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια

Το πτώμα του νεαρού ηθοποιού που έπαιζε στο Netflix ανακαλύφθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του και αρκετές πληγές

Θρήνος για τον πρωταγωνιστή

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 23 ετών ο Κολομβιανός ηθοποιός Kevin Andrés Muñoz Tovar. Ο άνδρας βρέθηκε στην πόλη Tuluá στην καρδιά της Valle del Cauca στην Κολομβία, ύστερα από υποψία ένοπλης ληστείας.

Το πτώμα του νεαρού ηθοποιού ανακαλύφθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του και αρκετές πληγές, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από επίθεση με μαχαίρι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν επίσης ότι το σώμα του είχε βασανιστεί τις στιγμές πριν από τον θάνατό του.

Ένας ανώνυμος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Nicolás Suárez.

Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Noticias RCN, δήλωσε: «Το αστυνομικό τμήμα της Valle αναφέρει ότι χάρη στις έγκαιρες πληροφορίες που έδωσαν οι πολίτες, επιτεύχθηκε η σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία του Kevin Andres Munoz Tovar, γνωστού ηθοποιού από κολομβιανή ταινία».

Και πρόσθεσε: «Τα άτομα που προκάλεσαν τους τραυματισμούς στη συνέχεια διέφυγαν από τη σκηνή, αλλά χάρη σε πληροφορίες από την κοινότητα, ένας από αυτούς συνελήφθη».

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα