Αγωνία για την αγνοούμενη Χρυσάνθη, ήταν θύμα bullying, η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της

Για την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης έχει εκδοθεί Μissing Alert, με την αγωνία να κορυφώνεται.
Στο κόκκινο είναι η αγωνία των συγγενών για την τύχη της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, όταν κι εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Αγωνία για την αγνοούμενη Χρυσάνθη

Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα, η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα εργασιακού bullying, αντιμετωπίζει ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή κατά την προσέγγιση. Όπως λέει η μητέρα της, η 34χρονη ήταν μια χαρά μέχρι να πέσει όπως λέει θύμα εργασιακού bullying από συνάδελφό της. “Ένιωθε ότι την παρακολουθούσε”.Μού έκανε παράπονα για την εργασία της. Εργασιακό bullying. Άρχισε να βγάζει ψυχολογικά προβλήματα και λέω, έχουμε πρόβλημα”.

Πού την έχουν δει μάρτυρες τις τελευταίες μέρες

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τις μαρτυρίες που ανέφερε η αδελφή της, η 34χρονη έχει θεαθή στη Λεωφόρο Δελφών και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο κυρίως βραδινές ώρες. Η Ευαγγελία έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής σε όσους τη δίνουν να μην της μιλήσουν, καθώς φαίνεται τρομαγμένη και πολύ πιθανό να τη χάσουν πάλι: «Παρακαλώ πολύ, όποιος τη δει να μην της μιλήσει. Να την ακολουθήσει διακριτικά και να καλέσει το 100 ή το Χαμόγελο του Παιδιού στο 1017, ώστε να μην τη χάσουμε πάλι».

Η Χρυσάνθη την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα τζιν παντελόνι τύπου καμπάνα, ένα μπεζ αμάνικο με κουκούλα, μαύρα παπούτσια με λευκή σόλα και ένα μαύρο σάλι, που ενδεχομένως να κρύβει κάποιες φορές το αμάνικο. Όπως ανέφερε η αδελφή της, μαρτυρίες ανέφεραν ότι φορούσε μαύρο μπουφάν και κρατούσε σακούλα, συνεπώς ενδέχεται ο ρουχισμός της να αλλάζει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Για τον εντοπισμό της Χρυσάνθης έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία, την οικογένειά της και εθελοντές και ελπιζουν όλοι ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι της.

“Αν τη δείτε δώστε της ένα πιάτο φαγητό”, η σπαρακτική έκκληση της μάνας της

Όπως λέει η μητέρα της, η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. “Λέει ο γιατρός οπωσδήποτε να πάρει την αγωγή της. Δεν δέχεται την αγωγή και πλέον προσπαθούσα να της την βάζω στο φαγητό. Με κατάλαβε και από τότε δεν δέχεται τίποτα από εμένα. Ή χάπια ή κλινική και δεν τα δεχόταν”.

“Κινείται συνέχεια για να μην την βρούμε, γιατί έχει βάλει στο μυαλό της ότι “η μαμά θα με πάει στην Κλινική”. Όποιος την δει από τα μαγαζιά εστίασης, ας της δώσει λίγο φαγητό και εννοείται να ειδοποιήσει τις Αρχές”, ανέφερε η μητέρα της.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα