Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα

Πεσμένος στο έδαφος εντοπίστηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα, στο κελί του, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα. Ο κατηγορούμενος επιχείρησε να απαγχονιστεί και μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» νοσοκομείο όπου αρχικά μπήκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα επιχείρησε να απαγχονιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γυναικοκτόνος κρατείται σε ειδικό χώρο, στην 5η πτέρυγα των φυλακών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κρέμασε τις γάζες που είχε στο λαιμό του στις σωληνώσεις της τουαλέτας.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, ενώ στις φυλακές του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ.





Προκλητικός ο φονιάς της Κυριακής, «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Κυνικός και αμετανόητος συνεχίζει να είναι ο δολοφόνος που έκοψε με απίστευτη βιαιότητα το νήμα της ζωής της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους όπου είχε καταφύγει για να τον καταγγείλει και να ζητήσει την προστασία της Αστυνομίας. Όσα επικαλείται για την επίμαχη βραδιά.
Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο των φυλακών είναι ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια.

Αμετανόητος ο δολοφόνος της Κυριακής -Από το «τη θέλω μόνο για μένα» στο «δεν θυμάμαι τίποτα»
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έδωσε προχθές σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο της φυλακής. Η στάση του παραμένει άκαμπτη και εμφανίζεται ψυχρός και κυνικός στις μέχρι τώρα εξηγήσεις που έχει δώσει για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής.

Ενώ αρχικά δήλωνε «την ήθελα μόνο δικιά μου», άλλαξε τροπάρι και πλέον λέει πως δεν θυμάται να της έκανε κακό. «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα λόγια που είπε ο 39χρονος στην ανακρίτρια σε μια προσπάθεια να δείξει ότι υπάρχει ψυχική αστάθεια και εν συνεχεία επικαλέστηκε χρόνια σοβαρά ψυχικά νοσήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδόθηκε υπόμνημα όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα, για τα οποία έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αναφέρει ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια. Με βάση τους ισχυρισμούς του 39χρονου, η υπεράσπιση ζητάει να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό. Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Η απολογία του 39χρονου: «Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσιάστηκαν οι ισχυρισμοί που ψέλλισε ο 39χρονος στη σύντομη απολογία του προσπαθώντας να εξηγήσει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Όπως ισχυρίστηκε ο 39χρονος στη σύντομη απολογία του, θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα