Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 7χρονο: Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα

Ένα 7χρονο αγόρι κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από μια αγέλη σκύλων, στο Φορτ Χολ των ΗΠΑ ενώ και η μητέρα του που έσπευσε να το σώσει, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το συμβάν έγινε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου όταν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Φορτ Χολ δέχθηκαν κλήση για περιστατικό στον καταυλισμό Φορτ Χολ της πολιτείας του Αϊντάχο των ΗΠΑ, όπου ένα μικρό αγόρι αναφέρθηκε ότι ήταν αναίσθητο.

ΗΠΑ: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 7χρονο

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την μητέρα και τον γιο της με φρικτά τραύματα και σημάδια από άγρια δαγκώματα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Portneuf Medical Center στο Pocatello, όπου ο μικρός υπέκυψε στα τραύματά του. Η μητέρα χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ιατρικού κέντρου.

Τα σκυλιά φέρεται να ανήκαν σε δύο άτομα, τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Sho-Ban News. Η μητέρα και τα δύο της παιδιά ζουν σε ένα τροχόσπιτο πίσω από την κατοικία όπου έγινε η επίθεση των σκύλων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μητέρα είχε αφήσει τον 7χρονο να βγει έξω για να παίξει. Όταν δεν επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, βγήκε έξω και τον βρήκε ξαπλωμένο μπρούμυτα στη βεράντα της κατοικίας, ενώ τα σκυλιά του επιτίθονταν, σύμφωνα με τη Sho-Ban News.

Η μητέρα ξάπλωσε πάνω στον γιο της για να τον προστατεύσει, αλλά μέχρι να τελειώσει η επίθεση, τα τραύματα του παιδιού το είχαν καταστήσει αναίσθητο. Η γυναίκα ήταν «σοβαρά τραυματισμένη» αφού προσπάθησε, αλλά απέτυχε, να αποκρούσει τα σκυλιά. Η μικρότερη κόρη δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης.

Και τα τέσσερα σκυλιά υποβλήθηκαν σε ευθανασία από το αστυνομικό τμήμα του Φορ Χολ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα