Αυτή η αγρότισσα από την Ισπανία είναι ολόιδια με τον Ντόναλντ Τραμπ

Λένε πως ο καθένας από εμάς έχει ένα άνθρωπο, κάπου στον κόσμο, που του μοιάζει εκπληκτικά. Για τον Ντόναλντ Τραμπ αυτό το άτομο μπορεί να είναι μια γυναίκα στην αγροτική Ισπανία.

Η Ντολόρες Λέις Αντέλο ζει με το σύζυγό της σε ένα αγρόκτημα Cabana de Bergantiños εδώ και σαράντα χρόνια. Αν και δεν έχει υπολογιστή ή τηλέφωνο, η Αντέλο κατάφερε να γίνει viral όταν φωτογραφήθηκε από την φωτογράφο Πάουλα Βάσκεθ.

Η Αντέλο πόζαρε με ένα φτυάρι στο χέρι για ένα άρθρο που είχε να κάνει με το πώς οι αγρότες προσαρμόζονταν στις πρόσφατες καταιγίδες.

«Η Ντολόρες πήγαινε στο αγρόκτημά της για να μαζέψει μερικά λάχανα» ανέφερε η Βάσκεθ στην εφημερίδα «Faro de Vigo». «Έτσι της μίλησα για λίγο, ενώ μια φίλη τραβούσε φωτογραφίες και είχα την ευκαιρία να τραβήξω κι εγώ μία με το κινητό μου».

Η Βάσκεθ έμεινε ικανοποιημένη με τη φωτογραφία που τράβηξε και την ανέβασε, παρότι δεν αντιλήφθηκε την ομοιότητά της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που το παρατήρησαν και η φωτογραφία έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 8.000 likes, με βάση το Newsweek.

Βλέποντας τη μεγάλη απήχηση που είχε η φωτογραφία της, η Αντέλο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα « La Voz de Galicia»: «Η φωτογραφία μου φαίνεται πως ταξίδεψε πολύ μακριά. Νομίζω πως αυτό οφείλεται στο χρώμα των μαλλιών μου».

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής, βλέποντας τη φήμη που απέκτησε η γειτόνισσά τους, τώρα πλέον την φωνάζουν «ξαδέρφη» του Τραμπ.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»