Αφήνει πίσω του δύο παιδιά: Αυτός ήταν ο Αρχισμηνίας Τάσος Μπαλάφας που κατέρρευσε ξαφνικά μετά από αγώνα μπάσκετ

Ο Τάσος υπηρετούσε στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας με τον βαθμό του Αρχισμηνία και βύθισε στο πένθος την ομάδα του και την αεροπορία.

Η αεροπορία θρηνεί

Ο 43χρονος μόλις τελείωσε το ματς, πήγε στα αποδυτήρια για να αλλάξει κι εκεί ξαφνικά κατέρρευσε, με τη σύζυγό του Ελένη Ευμορφοπούλου, να τον βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις του.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, έγιναν προσπάθειες επαναφοράς του και με τον απινιδωτή του γηπέδου και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού. Εκεί δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του μέλους της και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Ο Τάσος Μπαλάφας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο 43χρονος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και είχε προσφέρει σε αυτήν και από άλλα πόστα.

Δείτε φωτογραφίες του 42χρονου

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα