Άδωνις Γεωργιάδης: “Ο Ερντογάν δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα, μη φοβάστε”

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε δηλώσεις προχώρησε προσπαθώντας να καθησυχάσει τους πολίτες για ακόμη μία φορά, αφού συνεχώς ακούμε και διαβάζουμε δημοσιεύματα για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στη χώρα μας και στην Τουρκία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης καθησύχασε δημόσια τον ελληνικό λαό ότι δεν χρειάζεται να φοβάται για τις κινήσεις του Ερντογάν και πως οι Τουρκικές δυνάμεις δεν μπορούν να μας βλάψουν.

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι δηλώσεις του για τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας

«Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα απολύτως τίποτα» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Σχολιάζοντας τα γεγονότα της Πράγας ανέφερε συγκεκριμένα πως «Μετά την απάντηση Μητσοτάκη ο Ερντογάν το έβαλε στα πόδια». Προσπαθώντας να καθησυχάσει όποιους πολίτες ανησυχούν για την ένταση με την Τουρκία, σημείωσε: «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα απολύτως τίποτα, μη φοβάστε καθόλου». Ενώ για όσα λέει ο Τούρκος πρόεδρος, ανέφερε: «Δεν έχουν την παραμικρή αξία, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, όσο περνάνε οι μέρες η Ελλάδα ισχυροποιείται.

Ο Μητσοτάκης έχει κάνει τις εξής κινήσεις. Έχει δώσει την Αλεξανδρούπολη στους Αμερικάνους οπότε δεν έχουν ανάγκη το Ιντσιρλίκ. Έδωσε τη Σούδα και πήρε τα F-35, που όταν τα πάρουμε ποια νύχτα να έρθουν; Η ισχύς μας είναι τεράστια. Άρα μη φοβάστε την Τουρκία».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ακόμα: «Εμείς τι λέμε στην Τουρκία, εμείς δεν θέλουμε πόλεμο. Εμείς λέμε στον τουκρικό λαό, “δεινοπαθείς, τι σε νοιάζουν αυτά που λένε ο Ερντογάν και ο Μπαχτσελί;. Δεν έχουμε εμείς με τον Τούρκο τίποτα. Θα μιλήσουμε για τα πραγματικά θέματα. Για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»